top of page
v4_wide_dt_vestjyden_choko_0012.jpeg

Vores udvalg

Vores leverandører

Projects

Læse mere om vores leverandører:

Vi er stolte af at kunne præsentere en række af forskellige leverandører som alle lever op til vores høje standarder ift. kvalitet, produktion og nydelse.

Hr. Skov

Vores leverandører:

Hr. Skov  

- Tager naturen med ind i køkkenet

Hr. Skov går ikke på kompromis med kvaliteten, og det betyder også, at der kun benyttes råvarer af den allerbedste kvalitet. Teamet bag Hr. Skov har med andre ord udset sig bestemte områder i Danmark, hvorfra de tager ud og henter og plukker ingredienser til at fremstille deres mange delikatesser. Det er i særdeleshed i den omgivende natur omkring Blaavad, at skattene findes. I de sene sommermåneder fyldes forrådskammeret med urter, bær, planter og krydderier, som i løbet af den kommende sæson kan bruges til fremstilling af olier, marmelade, cremer og snaps.

Og det er hér - på turene på engene, ved stranden og i markerne, at nye ideer og opskrifter bruser frem.

0x0.png
THYA

Vores leverandører:

THYA

Lokale råvarer af højeste kvalitet

Naturen er et kulinarisk skattekammer, og Nationalpark Thy er ingen undtagelse. Vi hopper gerne i gummistøvlerne og plukker jordbær til vores marmelader, havtorn til vores sennep og urter til vores snaps, men vi er ikke alene – vi har nemlig allieret os med en række håndplukkede, lokale producenter for at sikre os, at vi til hver en tid høster sæsonråvarer i den bedste kvalitet.
Vi får smagfulde, økologiske stikkelsbær og ribs fra Thy Økobær og store, søde jordbær fra Frilandsgrønt, ligesom Thisted Bryghus bidrager med at bearbejde forskellige urter fra Nationalpark Thy.
Fælles for vores lokale leverandører er, at de er nøje udvalgte og dygtige, og så er de så engagerede og dedikerede, at de aldrig går på kompromis med kvaliteten – præcis som os.

 

Thyra.png
Chokoladekurven

Vores leverandører:

Chokoladekurven

- Tager naturen med ind i køkkenet

Håndlavede specialiteter i hjertet af Thisted
Ta’ en lille bid af himmelen hos Danmarks måske bedste chokoladebutik. Chokoladekurven garanterer dig en uforglemmelig oplevelse – kom og smag på vores håndlavede chokolader, flødeboller, is og mange andre specialiteter.
Vi byder altid velkommen med et smil på læben og med et mål om at pirre dine smagsløg med ægte lokalt håndværk.

Teamet bag Chokoladekurven er en stor familie, der arbejder med noget, som står deres hjerte nær: chokolade, godt håndværk og god service.
I mere end 80 år har butikken været dedikeret til at forkæle den søde tand, og det vil de blive ved med i mange år endnu …

Chocolade-kurven-2016.png
Chokolenten

Vores leverandører:

Chokolenten

- Tager naturen med ind i køkkenet

Vi er en lille, familieejet virksomhed, der holder til i Sjørring tæt ved Nationalpark Thy. Med kærlighed til Thy og den skønne natur i vores baghave har vi udviklet en serie af lækre delikatesser baseret på råvarer, man kan finde i naturen i og omkring nationalparken. Vores lokalområde er det bærende fundament for vores forretning.

278183539_395965005865621_9147984005195538999_n.png
Stauning Whisky

Vores leverandører:

Stauning Whisky

Hedeland, tørvemoser og klitter så langt øjet rækker

I en afsidesliggende landsby ved den jyske vestkyst, startede ni venner (en læge, en kok, en slagter, en lærer, en helikopterpilot og fire ingeniører) med to små pot stills i et nedlagt slagteri. 

Grundlæggerne af Stauning Whisky havde ikke meget at gøre godt med, da de startede op i 2005. Mindst af alt, nogen som helst viden om, hvordan man brygger whisky. Men de havde en fælles passion, nysgerrighed og lyst til at eksperimentere og skabe.

Og så havde de landskabet omkring dem: vinden, havet, markerne, lyngen og tørvemoserne. Og noget af Danmarks reneste vand. Hvad mere kan du ønske dig?

logo-stauning.png
Small Batch Distillers

Vores leverandører:

Small Batch Distillers

”At skabe kvalitetsprodukter der holder, og gør hver enkelt produkt til en unik oplevelse” 

Small Batch Distillers er et mikrodestilleri der laver specialfremstillet whisky.
Produktionen af whisky startede i 2014 i Nr. Felding men efter et par år flyttede vi til Hjerm.
Destilleriet blev grundlagt på en passion for whisky og drømmen om at fremstille "den perfekte whisky".
Small Batch Distillers blev derfor etableret med visionen om at skabe unikke whiskyer, skræddersyet til vores kunder. Alt sammen med henblik på at kunne give vores kunder den oplevelse som vi selv søgte
- nemlig at fremstille sin egen whisky!

logo (1).png
Dons Vine

Vores leverandører:

Dons Vine / Skærsøgaard vin 

Den 19. april 2018 fik Danmarks sit første Kvalitetsvinområde

Den 19. april 2018 fik Danmarks sit første Kvalitetsvinområde, som også er EU’s nordligste. Dette er også kaldet en Appellation og vinområdet hedder DONS (BOB). Det ligestiller os med andre kvalitetsvinområder så som Bourgogne, Bordeaux og Champagne. BOB står for Beskyttet Oprindelses Betegnelse og er det danske svar på henholdsvis det franske AOC og det italienske DOC og DOCG. Vinområdet DONS er et 500 Ha stort område af en smeltevandsdal i det indre Kolding Fjord ved den lille landsby Dons. Her ligger Skærsøgaard lige i midten og er pt. den eneste vingård i området, men flere er på vej. DONS appellationen gælder udelukkende på mousserende vine produceret og dyrket indenfor de 500 Ha. Yderligere skal produktforskriften følges. Dette kræver bl.a. at man følger Métode Traditionelle (tidligere benævnt Champagne-metoden) og yderligere bliver vinen godkendt analytisk og sensorisk af et kvalificeret smagspanel. DONS er Danmarks svar på Champagne.

skaersoegaard_logo_250.jpeg
Vesjyske Delikatesser

Vores leverandører:

Vestjyske Delikatesser

VESTJYSKE DRØMME PÅ GLAS

Krydderierne køber parret hjem i sække fra Tyskland. Nogen af opskrifterne har de fået fra en god ven, der oprindeligt havde fået idéer til krydderierne. De gamle opskrifter står på papirer, der efterhånden er spildt flere kaffepletter på, og de følges op af nye opskrifter på sammensætninger.
Tørret basilikum, hvidløg, brændenælder, ramsløg, havtorn og de mere kendte krydderier som paprika, karry og chili og meget andet blandes sammen i de 45 til 50 blandinger, firmaet har på sin salgsliste. Som »Vestjyske Drømme,« der består af hvidløg, løg, persille, purløg, paprika.
Et nyt hit er de tørre pestoer, som forbrugeren blot skal røre op med vand og olie – i den mængde, der passer. På den måde undgår forbrugeren, at der står en rest pesto i køleskabet, der aldrig bliver brugt.
Vi eksperimenter i køkkenet, og så får familien det med hjem for at teste det,« fortæller Martin.

Design-uden-navn-2019-10-23T095330.880.webp
Østelandsk Thehus

Vores leverandører:

Østerlandsk Thehus

ET FAMILIEFORETAGENDE MED SANS FOR GOD SMAG

Østerlandsk Thehus har været et familieforetagende siden starten. I 70’erne var Østerlandsk blandt andet de første til at importere og sælge Cappuccinomaskiner til danskerne. I 1981 overtog Evy Svendsen butikken ved Nørreport fra Søren Vilhelm Jacobsens efterkommere – og Fru Svendsens italienske rødder gjorde det naturligt at tilføje blandt andet moderne espressomaskiner og andre italienske varer til sortimentet.

Virksomheden ledes nu af 2. generation af familien, Torben Svendsen, hvis store kærlighed til og viden om kaffe har betydet, at Østerlandsk i 90’erne var først med ’specialty coffee’ i Danmark. I dag har Østerlandsk Thehus et bredt udvalg af smagfulde, spændende kaffebønner og fører også et vekslende udvalg af verdens fornemste kaffer. Østerlandsk Thehus er certificeret til at forhandle den originale Jamaican Blue Mountain.

Spring Emotions

Vores leverandører:

Spring Emotions

- Tager naturen med ind i køkkenet

Design mencke&vagnby for Spring Copenhagen Star Eyes Spring Emotions fra Spring Copenhagen er en del af emotions-serien, der fejrer vores følelser, emoticons og emojis. Den lille følsomme kugle er skabt i FSC-mærket eg, og kan derfor sprede en nordisk og naturlig elegance i hele lokalet og indretningen. Den lille emoji er på den måde også et spændende kontrasterende møde mellem den ultramoderne måde at kommunikere på, og det klassisk smukke design i klassiske smarte materialer.
 

Spice By Spice

Vores leverandører:

Spice by spice

"Kun det bedste er godt nok."

Ib Klausen er uddannet slagter og har altid haft øje for gode råvarer og har de sidste 30 år eksperimenteret og været passioneret omkring gastronomi og nyudvikling af klassikere i det nordiske køkken. Derfor oplever man også både et smukt nordisk design på flaskerne, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af produkterne. Kun det bedste er godt nok.
Æstetikken og autenciteten har altid været i højsædet hos Familien Klausen, når der skulle serveres et måltid mad. Der skal både være noget godt for øjet, men også for smagsløgene. Og så skal mad være sundt! Derfor har råvarerne har altid spillet en stor rolle hos hele familien – og med SPICE BY SPICE, kan du også nyde luksus til hverdag.

Spice-by-Spice-logo-sort-nyt.png
Westjysk Smag

Vores leverandører:

Westjysk Smag

De bedste smags hilsener fra Familien Agerbo.

Vores smags-eventyr startede i 2013 ved lidt af en tilfældighed, da vores æblelund havde leveret en overflod af æbler. Dengang var ideen at lave vores egen æblemost. I begyndelsen havde vi ikke styr på gæringsprocesserne, og den første æblemost endte med at blive en noget ustabil cider. Efter utallige timers passioneret arbejde, lykkes det dog at få processerne under kontrol. Og nu åbnede der sig et helt nyt univers med utallige muligheder. Samtidigt tog drømmen også mere form. Vi ville genskabe en ny fortolkning af likøren, men på naturens helt egne præmiser. Uden sulfitter, uden sprøjtning og med naturligt alkoholindhold frembragt via vores helt egen vildgær.

Næste eventyr er blevet vores mad eddiker. Eddikerne er ligeledes fremstillet helt uden tilsætningsstoffer, af den helt rene natur. Og de egner sig fortræffeligt til at bruge direkte på årstidernes salater, som marinader eller i sovse. 

paste_1645511671.png
bottom of page